MijnTestamentadvies, omarmt u voor het leven!

MijnTestamentadvies vindt dat testamentadvies anders moet. Dat u begrijpt wat er in uw testament staat en hoe dit moet worden gebruikt na een overlijden. Immers dan begint uw Estate Planning en moet er bekeken worden welke fiscale instrumenten er moeten worden gebruikt om de Aangifte Erfbelasting naar uw wens in te vullen.

Ik schrijf met MijnTestamentadvies alvast een handleiding. Zo weet u niet alleen of en zo ja wat voor testament er opgesteld moet worden, maar ook hoe hoog de erfbelasting is en hoe hierop kan worden bespaard. MijnTestamentadvies is een advies, een naslagwerk en een leidraad na overlijden in één!

Maar het is zeker ook de bedoeling dat ik er ben wanneer er iets gebeurd, bijvoorbeeld na een overlijden of een opname in een zorginstelling. Op zo’n moment is deskundige hulp erg  gewenst en belangrijk, zodat alle regelingen welke wij samen zo zorgvuldig hebben getroffen ook op de juiste manier en op tijd worden uitgevoerd. En niet alleen dan kunt u op mij rekenen, maar u mag mij altijd vragen stellen over uw vermogen.

En als er iets in de wet verandert wat van invloed is op de regelingen welke u getroffen heeft, dan laat ik u dat weten. Zo houden wij elkaar op de hoogte en houden wij samen de vinger aan de pols.

MijnTestamentadvies omarmt haar klanten voor het leven!

Scroll naar boven